Om et par uker pakker jeg bilen og drar ut på langtur – igjen.  Selvsagt har det noe med hund å gjøre (har ikke alt det…?)

Vi skal nemlig på Koira 2013 som er en tredagers utstilling i Helsinki, Finland.  Tre ulike utstillinger, Helsinkivinner, Nordisk Vinner og Finsk Vinner….
Det skal bli helt fantastisk å se igjen Erica som er oppdretteren til Storm og et par av valpekjøperne som også er med.  Ja fra vårt oppdrett blir det mamma Blixtra, pappa Amigo og ungene Storm, Muller, Dundra, Zally og Tindra.  Supertrivelige valper og ikke minst eiere som jeg traff da vi var på valpetreff på Åland i sommer!

Det kommer til å bli mange stabijer der – flere enn jeg har sett på èn gang i hele mitt liv  🙂
Det er hele 41 stykker på Nordisk og Finsk Vinner!  På Helsinkivinneren er det 23 stykker.

Jeg stiller med en veteran og en junior; jeg har overhodet ingen forventninger til hva de vil kunne oppnå der borte. Konkurransen er knallhard og jeg regner med at finnene stiller mannsterke og jeg vet at de har mange flotte eksemplarer.  Vi får bare børste vovsene våre og gjøre vårt beste ikke sant?  For uansett hvordan det går så er hundene uansett verdens vakreste for oss 🙂

Hva er det som får en til å reise så langt midtvinters da???

Jo det er jo fordi det er tittelustillinger selvsagt og er man gæern så er man gæern.  For Amigo sin del så er det en veterantittel å kjempe om og Storm – vel juniortittel kan man nok se langt etter er jeg redd.  Han er en hengslete ung fyr for tiden med altfor lange bein og tynn kropp hehe.  Han trenger masse tid enda på å utvikles.  Så der er jeg ganske så avslappet på at han ikke oppnår allverden.
Amigo har jeg mer tro på siden han er i meget god kondisjon for tiden og så håper jeg jo selvsagt at det ikke er for mange veteraner med hihi.  Det er jo lov å drømme!

Men det som jeg gleder meg aller aller mest til er å få treffe igjen «familen» min fra Åland – vi tar samme båten begge veier og vi skal alle bo på samme sted tre dager til endes.  Etter at dagens utstillinger er unnagjort så skal vi kose oss på hotellet med god mat og masse latter og hundeprat tenker jeg – dette ser jeg virkelig fram til!

Gutta gleder seg også!