Jeg har hatt en ambisjon om å kvalifisere Storm til NM blodspor 2022. I mai 2021 havna han imidlertid på operasjonsbordet pga testikkelkreft. Han kom seg fint fra det heldigvis men han har flere prolapser i ryggen som har vært en utfordring for ham. Hele historien kan leses HER.
Samme helg som Kripos ble Rogalandsmester blodspor 2022 så deltok Storm i EK i håp om å kvalifisere seg til NM. Det gikk dessverre ikke bra; han brøt begge dagene og da tenkte jeg at løpet er kjørt. Jeg har ingen hund å stille med for Kripos er jo bare 14 måneder og har kun to AK å skilte med. I NM er det EK som gjelder.
Men så sjekka jeg terminlistene og så at det var tre EK som jeg kunne melde Kripos på før fristen til NM gikk ut. Det er en helt vill idè for Kripos er altfor uerfaren og dessuten er det ikke gitt at vi a) får deltatt på EK og b) klarer å karre til oss poeng ved eventuell deltakelse.
Men den som gir seg er en dritt, er det ikke noe som heter så?

Ordinær blodsporprøve, EK, Nome JFF, Nome, 19.05.2022

Dommer: : Aslaug Gilde, Norge
Fører:  Helga-Mari Tessem
Hund: Dream Track Black Treasure: AVBRUTT

Han startet meget godt, men dessverre gikk han av i en vinkel uten at jeg skjønte at han gikk feil. Han har vært så utrolig lett å lese tidligere men nå gikk jeg på en smell gitt. Dermed ble det kun noen få poeng og avbrutt prøve
.


Ordinær blodsporprøve, EK, Buskerud Harehundklubb, Åsa, 11.06.2022

Dommer: Helge Roald Juvet, Norge
Fører:  Helga-Mari Tessem
Hund: Dream Track Black Treasure: AVBRUTT

Men det var da som svarte!! Tror dere ikke at gutten nok engang gikk av i en vinkel uten at jeg oppfatta hva som skjedde?? Nå så jeg virkelig mørkt på det og sjølvtilliten gikk rett i bakken. Kripos sin interesse for vilt har økt betraktelig de siste månedene så det har nok litt å si. Og han ER jo en veldig ung hund enda; jeg glemmer jo helt at han en liten fjott 🙂Tredje og siste sjanse til å delta i EK før fristen til å melde på NM gikk ut var hos Froland JFF. Det var 14 stykker som startet i klassen.

Vi hadde en tidlig start på dagen – pga meldt høy temperatur så begynte vi kl 07:40.

Da var det kun 14 grader og nydelige sporforhold. Kripos jobbet seg gjennom sporet i et deilig tempo og markerte begge sårleiene. Da vi kom til sporslutt var jeg så utrolig glad da de to foregående EK begge endte med avbrutt. Så når han stod der ved klauven så hadde jeg i grunn lyst til å grine en skvett 🙂Ordinær blodsporprøve, EK, Froland Jeger- og Fiskeforening, Assev, 02.07.2022

Dommer: Eva Ager-Wick Ellingsen, Norge
Fører:  Helga-Mari Tessem
Hund: NJV-22 Dream Track Black Treasure: 87 p, EK2. Nr 2 av 14

2 prøvevinner!! DET var litt av en opptur i forhold til de to andre prøvene vi gikk.Tusen takk til dommer Eva Ager-Wick Ellingsen og tusen takk for et flott gjennomført arrangement 🥰
Nå hadde vi ett tellende resultat å vise til; sannsynligvis ville det ikke holde til å komme med på NM men jeg sendte inn påmeldingen i barnslig optimisme og så var det bare å vente på svar engang i starten på august…