Valpene vokser som bare tusan og nå nærmer det seg D-dag med stormskritt (bokstavelig talt; valpen min heter Storm 🙂 ).

På tirsdagene er det fotodag av gjengen og da er det koselig å sitte på webcammen og prate med Erica og Tanja mens de knipser bilder av valpene.  Jeg måtte flire ekstra godt av hann 3 da han var sååå trøtt der han satt på bordet og hang med hodet.  Han strevde hardt for å holde seg våken men klarte det ikke gitt.  Tilslutt bare bikka han over i stabilt sideleie og fortsatte snorksovinga hihi.  De løfta beina i alle retninger men gutten sov som en stein.

Jeg erta dem og sa at de helt sikkert hadde dopa han for han er nokså livlig av seg til vanlig.  Og nå sov han søtt som et lite lam 🙂

Alle sammen er bare gullegode og jeg skulle ønske jeg kunne vært på Åland og kosemost med hele hurven.  De er utrolig jevne i både størrelse og gemytt og de er nysgjerrige og lekne og elsker kos og oppmerksomhet.

De er blitt godt sosialisert og tar alle utfordringer på strak pote, se VIDEO

Her er et par videosnutter til:  Vi leker oss ute! og Namnam!

Her kommer noen bilder!


HANN 1


TISPE 1


HANN 2


TISPE 2


HANN 3


TISPE 3


TISPE 4


TISPE 5

Neste uke skal valpene chippes og da må jeg endelig ha bestemt meg for hvilken av gutta som skal komme hjem til meg.  De er alle sammen flotte individer som er trygge og livlige og som vil kunne passe godt inn i et ettersøkshundliv 🙂  Det er kun mikrodetaljer som avgjør; kanskje jeg skal ta «elle melle…»?