Norske Redningshunder (NRH) Hordaland har gjennom flere år arrangert Poteløpet – en tre km lang løype gjennom variert terreng med innlagte hinder som garantert får dere både våte og gjørmete 🙂 Alt til inntekt for NRH. Slike løp arrangeres også andre steder i landet under andre navn (Gjørmelabben osv).

Jeg har lenge hatt utrolig lyst til å delta og endelig fikk jeg muligheten å gjennomføre med Kripos 14 juni i år.
Det var meningen at vi skulle være to stykker som løp sammen, men pga sykdom ble det til at jeg dro opp til Arna Stadion alene.

Jeg hadde på meg klær som kunne gå rett i bosset etterpå; jeg regnet jo med etter å ha sett diverse bilder fra tidligere løp at her ville det gå hardt for seg 🙂 Kripos fikk på seg sele og kjørestrikk og jeg hadde magebelte til feste.
Det regnet godt da vi kom til stadion og ble registert og det ble en god stund å vente før det ble vår tur til å sette i gang.

Vi løp ganske raskt i terrenget og løp forbi en hel haug med folk. For å få «godkjent» så måtte alle hindringene gjennomføres. Jeg lar bildene snakke for seg men det var forsering av dekk, lav åling i gjørmevann med camonetting 40 cm over hodet, klatring opp fjellsider, kryssing av elv osv osv.

Kripos trodde helt sikkert at matmor hadde klikka i vinkel men han gjennomførte med glans!
Alle bildene er hentet fra de dyktige fotografene som stod ved hvert hinder og fotograferte alle deltakerne; tusen takk til Yngve Smørdal, Camilla Knutsen, Marie Hesjedal, Lars Joachimsen, Camilla Fyllingen Oen, Annelin Hoff, Rita Holdhus og Lene Ovlien.

Vi var våte som noen kråker da vi kom ned til stadion igjen; det var gjørme inni ørene og nesa og jeg skal ikke engang nevne hva jeg fant i trusa 😛
Fy søren så gøy dette var; neste år tror jeg at jeg har lyst å løpe på tid for vi var faktisk ganske så raske.

Tusen hjertelig takk til NRH Hordaland for et fantastisk gøy arrangement!!