Man skal følge magefølelsen sies det.  Og det har jeg gjort i utvelgelsen av valp som skal flytte hjem til meg og Amigo om et par uker.

Det var tre hanner i kullet og alle tre er fine og herlige valper akkurat som resten av gjengen er – det er et utrolig jevnt kull dette.  Så det ville bli de små nyansene som skulle vippe på vektskåla i forhold til hva jeg ønsker av egenskaper.

Jeg har hele tiden hatt en godfølelse for hann 1 men i går kveld bad jeg Erica om å si noen ord om hver av hannene som karakteriserer dem.  Det hun sa om hann 1 styrket min tro på at jeg skulle velge nettopp ham.  For hann 1 er en valp som kan slappe av fullstendig og som er cool som hun sa.  Dvs. han går gjerne på tur alene rundt i huset og undersøker ting mens resten av gjengen herjer med hverandre.  Han er nysgjerrig og har pågangsmot og dessuten er han veldig kosete og kontaktsøkende.

Valpene har truffet mange fremmede folk i det siste – framtidige valpekjøpere – og Storm legger seg gjerne på rygg i fanget deres og bare skal kose.  Det er tegn på stor trygghet og selvtillit; egenskaper jeg liker veldig godt.

Han liker også å apportere ting – det er vel noe alle stabijer liker 🙂

Her er et par bilder fra i dag da hele gjengen var ute i snøen for første gang.