Tiden flyr…!  Nå er det rett over tre uker til jeg setter meg på flyet til Stockholm for å hente min nye valp!  Hvem av de tre gutta det blir er enda usikkert; vi får se når tiden nærmer seg.  Og navnet er også litt ute i det blå… jeg har Storm og Kripos som foreløpige favorittnavn 🙂

Jeg har sendt søknad til det Svenske Jordbruksverket sammen med chipnummer, kvittering på søknad (900 SEK) og oppdrettererklæring.  Jeg sendte dette på mail på torsdag og når jeg snakket med dem i dag (tirsdag) så sa de at alt var klart og de skulle sende svaret til meg i løpet av kort tid.  Det er raskt ekspedert!

Jeg sendte også søknad til Mattilsynet, men de ringte meg og sa at det ikke var nødvendig å sende søknad for det var fritt å ta inn hund fra Sverige.  Bare sånn i tilfelle rottefelle så fikk jeg saksbehandlerens mobilnummer som jeg kan ringe til dersom det skulle oppstå noen problemer underveis.  Men regner med at det vil gå som det skal.

Matskåler, kobbel, seng og reiseveske er handla inn – og så får jeg snart et skikkelig solid dobbelbur til bilen i hus (kommer til helgen).

Ja og så har jeg bestilt flybilletter – det ble overraskende rimelig (litt over 2000 tur retur Stockholm samme dag).  I tillegg må jeg betale rundt 400 kroner pr strekning for valpen som skal være med meg i kabinen.

Gurimalla – nå er det jaggu ikke lenge til!!

Her kommer noen bilder av hele gjengen:
HANN 1TISPE 1
HANN 2
TISPE 2
HANN 3
TISPE 3
TISPE 4TISPE 5