Før jeg sier noe som helst om dagens skyting;  jeg må bare få nevne Tysvær som jeg har vært og skutt hos de siste to gangene.  Normalt sett har det vært en langdryg affære med myyyye venting, men det er det jaggu blitt slutt på nå!  
Standplassene er utvidet fra fem til åtte og avviklingen av både skyting og resultatlister har vært knallbra!  Så det er på sin plass å skryte litt av gjengen der inne for innsatsen!

… og så over til dagens jaktfeltskyting på Karmøy. 

Jeg trodde jo at klikkhelvetet mitt endelig var over etter at jeg fikk skifta slagfjæren i sluttstykket, hettene er satt bedre i og i det hele tatt.  Men neida – det skjedde ett klikk i dag igjen – en winchesterhette nok engang.  Det KAN jo være fra en dårlig lot for flesteparten av klikkene mine kommer fra disse hettene.  Uansett så er det forferdelig fordi jeg blir irritert og det gjør at jeg ikke klarer å fokusere på skytinga. 
Men jeg prøvde i alle fall å holde fokuset…. og det resulterte i at jeg skjøt 137 p og vant JB i dag.  Så  sånn sett må jeg jo bare være fornøyd for nå har jeg kravet for å holde meg i JB også til neste år.  

5/5 på mår sitt 45 m

Jeg er litt i stuss om hva jeg skal finne på når det gjelder klikkene mine.  Det kan være at hylsene ikke er pressa nok/pressa for lite ?  Jeg har ingen anelse men det er blitt nevnt av flere.  Eller at jeg rett og slett driter i hele greia og går tilbake til Golden Target og ser om ting er normale da.  I alle fall under NM, for det vil være katastrofe om det skjer klikk der. 

Dette begynner virkelig å gå inn på meg og nå har jeg nesten ikke lyst å skyte mer.