Da er vi kommet til 3 mars og dagen for årets første sportrening!

I nydelig vårvær bar det avgårde – ikke i skog denne gangen men i et åpent terreng som varierte mellom tørt gult gress, myr, steinur og anleggsområde 🙂

Sporet er lagt med 2 dl blod, det har alle momentene samt det er rundt 20 timer gammelt da vi starter. 
Jeg hadde liksom tenkt å filme seansen… og kreativ som jeg er så fikserte jeg kameraet mitt på magen og gikk i vei. 
Det gikk vel så som så (dere får dømme sjølv og jeg er stygt redd for at dere blir litt sjøsjuke hihi).  Kameraet var kun tidvis innom bikkja samt at minnekortet gikk tomt fryktelig fort.  Så det er kun første del av sporinga som er festet på filmen. 

En fornøyd gutt ved sporslutt

Jaja – videoen viser i alle fall l i t t av sporinga i dag 🙂  (og jeg skal handle meg hodekamera!)

Årets første spor

Dessuten så svikta GPS-en meg – det er noe galt med opplastinga visst.  Jeg klarte å legge inn både gårsdagens og dagens spor på maskinen men da jeg avslutta uten å lagre bildene så skjedde det et eller annet.  For nå får jeg ikke overført loggen 🙁  Shit.  Men i alle fall – jeg fikk da konstatert at Amigo gikk omtrent prikkfritt hele sporet og hadde overhodet ingen problemer med hverken avhopp eller vinkler.  Jeg var så opptatt av denne filminga at jeg bare gikk bak og stolte på bikkja og hadde ingen snøring på hvor sporet egentlig gikk.  Så det var flott å se at vi var helt på bølgen!