Jeg har hatt diverse problemer i det siste med skytinga mi.  For første gang EVER har jeg opplevd klikk – og ikke bare èn gang med flere!  Og det er frustrerende for å si det mildt.

Men jeg har vel funnet ut av det; med LEE sin håndholdte tennhetteisetter så funker det ikke godt nok dessverre.  Setter jeg patronen på bordet så vagler den… og det skal jo sjølvsagt ikke forekomme!  I tillegg så var fjæren i sluttstykket ganske så innsausa med gammal olje og når det ble kuldegrader så gikk det litt i stå praktisk talt.  Så summa summarum så har jeg hatt rusk i maskineriet.

Jan Erik har fiksa fjæren og jeg har fått låne en hetteisetter av Inge (hva skulle jeg gjort uten gode venner??) så jeg var svært så spent på dagens skudd når jeg dro til Jæren på jaktfeltkonkurranse.

Tiur, sittende 59 m

Selvsagt er ikke dette noen samling å skrike så himla høyt over, men det viser bare at jeg er på rett vei med ladinga mi.  Jeg kødda det til på første stående fordi jeg HATER å starte en konkurranse stående og fordi konsentrasjonen var borti natta – de neste 4 holdene skjøt jeg derimot fullt hus før jeg fikk 5/2 på liggende elgkalv 200 m til slutt. 
Det gav meg 127 p  – men ergrelsen ble stor når jeg kommer inn og oppdager at det er gjort en feil og jeg står med 5/3 på haren som jeg vet er 5/5.  Jeg så aldri på hva som ble skrevet der ute på standplass – men jeg noterte det ned på mobilen som jeg gjør for hvert hold. 

Men men – det nytter jo ikke å komme i etterkant og be om feilretting så det offisielle tallet er 123 p.  Blæææææææh – for hadde summen blitt retta skulle jeg hatt 2 plass i JB.  Nå kom jeg på 3 plass. 

Uansett – ingen klikk – bare velstand i rifla i dag og det er hovedsaken.  Neste helg skal jeg til Tysvær og skyte –  det blir erfaringsmessig en laaaaaaang dag.