For snart 2 år siden var jeg i Canada på bjørnejakt og var så heldig å felle en svartbjørn på nestsiste jaktdagen.  Egentlig skulle skinnet være en fell men etter at jeg var kommet hjem så ombestemte jeg meg – jeg ville virkelig slå til og stoppe ut bamsen i full mount!  Som sagt så gjort; det tok en god del måneder før skinnet og skallen endelig kom til Norge (nærmere 7 måneder faktisk) og derfra var turen kort til Helge Haukeland på Os for utstopping.

Jeg regnet ikke med å se noe til bamsen på lenge for jeg vet at Helge er en opptatt mann samt at det tar tid å gjøre noe slikt.   Men så fikk jeg en veldig hyggelig melding her om dagen – bjørnen min er straks klar for henting!

Skallen

Svartbjørn

Knallflotte montasjer må jeg si og jeg gleder meg som en unge til å få dem i hus!  Jeg er dog litt spent på hvordan Amigo kommer til å reagere da hihi!  Blir det full los eller stikker han og gjemmer seg under sofaen?

Jeg nevnte at Helge er en opptatt mann; han har nettopp avsluttet arbeidet med en dokumentar som skal vises på NRK1 21 februar  2012 kl. 19.45.  Vel verdt å få med seg!

Drømmen om det uendelige