I går var jeg i Sandnes på sporprøve.  Det var 12 ekvipasjer med – 4 der jeg var og 8 på Mydland som er i nærheten av Egersund.

Amigo måtte jobbe på dette sporet, han sporer bra i lengre strekker, men så hopper han av og suser rundt i opptil 25 m fra sporet før han kommer innpå igjen.  Akkurat som om han må ut og sjekke forholdene.  Det var ikke en enkel oppgave, men vi kom fram til sporslutt etter ca. 40 min.  Det ble en 2 premie på oss.  Det var sånn passe greit, men det som jeg reagerte på når vi var ferdige var at en som måtte bli satt på sporet igjen for de var laaaangt utenfor fikk 1 premie.  Det er vel opplest og vedtatt at hjelp fra dommer medfører fall i premiering.  Så den der skjønte hverken jeg eller vedkommende som fikk premien noe særlig av… Skal innrømme at jeg er en smule irritert over akkurat den dommen ja.

Vel – over til noe myyye kjekkere!

Det var jaktfelt på Karmøy idag – Rogalandscup runde 4.  Jeg prøvde å konsentrere meg mest mulig om meg selv og pusten – særlig på stående – og det betalte seg skikkelig.  Jeg endte opp på 141 p, og da hadde jeg til og med èn bom!!  Det ble andreplass i JB og jeg vant cupen 🙂
Så nå er jeg bare kjempeglad og fornøyd med innsatsen min.