I går prøvde jeg en ny vri på sporet.  Det er 1100 m langt, lagt med 2,5 dl blod, det har 3 sårleier som alle ligger i en vinkel og det er 6 skinnbiter fra kløven tilfeldig plassert i sporet.  Jeg har ingen avhopp uten blod denne gangen.

Da jeg var kommet nesten halvveis i sporet så klarer jeg å støkke ut 2 hjorter; en bukk og ei kolle.  De ble stående noen minutter og se på meg før de forsvant i motsatt retning.  Selvsagt benyttet jeg denne anledningen til å legge sporet videre i deres klauvspor et lite stykke før jeg lager sårleie og vinkel i motsatt retning av dem.  Så får vi se da hvordan Amigo takler det.  Området er tydelig flittig brukt av hjorten, for her er det dagleier og møkkhauger flere steder.

Været er sommervarmt da jeg legger sporet, og det er også ganske så varmt i dag når vi skal gå.

Amigo er litt småslapp i starten og begynner å beite gress.  Han får flere kommandoer på å få fingern ut og til slutt så velger han å jobbe 🙂  Og han jobber veldig bra må jeg si, han markerer 2 steder der skinnfillene ligger og han markerer ett av sårleiene.  Vinkelene tar han problemfritt men dog uten å markere sårleiene.

I vinkel nr 2 der hjortene var i går så vil han videre et stykke, men han får ikke line av meg så han avbryter og kommer tilbake til sporet.  Deretter er det bare strake veien hjem 🙂

Vi kommer til sporslutt etter ca 45 min, og jeg er strålende fornøyd!!!