Vi var 9 stykker herfra som dro til Meland i Nordhordland for å delta på LM jaktfelt.  Det var så mye snø i veibanen over Stord at vi nesten holdt på å skli av veien pga sporingen…. men snøen var vekke når vi kom til skytebanen; derimot var det REGN. 

Jeg synes løypa var vanskelig – og sleit med særlig stående og ligg 200 m.  Så resultatet endte for min del på 110 p.  Karmøygjengen min derimot gjorde det skarpt både på lagkonkurransen (sølv) og i finalen (4 av våre var med og Rune tok 2 plassen -gratulerer!!!)  Gratulerer også så masse til Jan Erik som tok 3 plassen 🙂  Jeg er litt medskyldig i den siden han fikk låne skytecapsen min da hans var klissblaut hihi (det var denne lykkelua vettu).

Det var ikke så mange deltakere dessverre men vi hadde det koselig og traff mange kjente.  Hordalendingene er alltid hyggelige å treffe!