Lørdag ettermiddag la jeg et spor som vi skulle gå søndag etter at jeg hadde kommet hjem fra LM på Meland.  Da jeg la det var det strålende vakkert vårvær, men i løpet av natten og søndags formiddag var hele naturen gått over i full vinterdrakt igjen.  Surt og kaldt og godt 10-15 cm snø!  Men det smeltet heldigvis etterhvert som dagen gikk mot kveld, men jeg kom såpass seint hjem (20.30) at jeg rett og slett ikke orket å gå ut i halvmørket.

Så derfor tenkte jeg at vi får gå det i dag i stedet.  Blodmengden er 3 dl fordelt på 665 m.  Alder på sporet er 43 timer.

Var litt spent for det er lenge siden Amigo har gått så gamle spor.  Men som vanlig er jo tempoet helt på sin plass; det er en fryd å føre en hund som går så rolig 🙂

016 er startpunktet som går over ei myr.  Der går han litt til sides for sporet til vi kommer over en liten bekk. 

Fra 018 til 020 er det en del avvik som dere ser; vi skal opp et sleineberg og i stedet for å følge smalkanten som jeg la sporet gikk Amigo på oppsiden og rundt.  Derfor er han på det meste 30-40 m utenfor sporet. 
Men når han vel er kommet over den kneika så er det i sporkjernen hele tiden.  Et og annet sted avviker han med en meter eller to før han er tilbake i sporet. 

Jeg er kjempefornøyd med innsatsen hans i dag – det er tross alt et ganske gammelt spor med uventet snøvær på toppen.