Jeg må se til å legge meg tidligere når jeg skal opp og skyte neste dag!!!  Var i seng etter kl. 01.00 og ble liggende og tenke og fabulere på hvordan hundegården skal settes opp – lys våken og nesten frista til å stå opp og begynne å måle opp på grusen…!

Det var derfor relativt hardt å stå opp kl. 06.10 for å gå ut med Amigo på en luftetur (1 km takk – er flink azza!) før jeg kjørte avgårde for å møte resten av gjengen på bensinstasjonen på Aksdal.  Det er en glimrende ordning Karmøy jegerforening har; de betaler turen dersom man samler opp folket i bilene – eneste du betaler sjølv er selve påmeldningsavgifta.  Alt for å rekruttere/få folk til å fortsette å skyte.  Det synes jeg står respekt av!

På Jæren blåser det som vanlig; ikke så ille som forrige gang vi var der, men det kom i vindråser.  På to av holdene hadde jeg skikkelig problemer; jeg fikk pokker ta meg ikke ut skuddene for det blåste og blåste og blåste…. så når det gjenstod 8 sekunder hadde jeg fremdeles 1 skudd igjen som jeg måtte bøye meg ned på bakken for å hente, legge i, ta ladegrep, finne skiva mi og skyte.  Stående på tiur 55 m.    Enkelt sa du????  Haha.

Det ble litt her og der for å si det slik 🙂  Eneste stedet jeg fylte i dag var liggende på hjort 200 m – så resulatet ble begredelige 111 p.  Men – det var flere enn meg som skjøt dårlig; jeg ble faktisk nr 6 i JB hihi.  Dette er NM-løypa må jeg også si; neste søndag er det Rogalandscup med samme ekle NM-løype så da får vi se hvordan det går da…

Har skutt den dritt NM-løypa noen ganger nå, så kanskje jeg rett og slett skulle gitt F**** og bare melde meg på NM som er i Nordfjord om noen uker..?  Hmmm.