Denne helgen skulle jeg vært utenfor London på cullhunt (avskytingsjakt) på rådyr, dåhjort og muntjac.  Vi var 6 jegere fra Norge og dette var godt planlagt og vi gledet oss stort.

For å gjøre en lang historie kort; jeg og en kamerat av meg kom ikke fram og måtte snu i Oslo pga SAS sin inkompetanse…  For å få med seg hva som skjedde kan dere lese her.

Så jeg hadde da en helg hjemme i stedet for jakt – og i dag skulle det være Rogalandscup jaktfelt på Karmøy.  Jeg har vært på den første i år og dersom jeg skal være med og kjempe om seieren i min klasse så må jeg delta på minst 3 av 6 stevner og vinne så mange som mulig 🙂  Det første stevnet vant jeg med elendige resultater (det var det som blåste bort alldeles med sterk kuling på standplass) og så var det dette her da.

Strålende fint vær og ikke veldig mye vind – og mitt fokus var SAS på alle blinkene hihi.  Jeg har gode treff på de aller fleste men stående skyting sliter jeg med.  Ryggen er jo helt elendig så det var et slit rett og slett.  Må konsentrere meg – særlig på siste liggende. 
Men poengmessig ender jeg på 130 p og jeg får andre nappet så langt i cupen.  Så det er et lite plaster på såret etter nedturen med SAS.

Bare for å si det – det blir erstatningskrav og dersom de ikke vil godtgjøre oss så blir det VG neste.