Så har jeg vært på ny skytebane – på Os utenfor Bergen.  Jeg er godt kjent i skogen der da – har både deltatt og dømt hunder der på blodsporprøver.  Så det var artig å være der i en helt annen setting!

Vi var på samme standplass hele tiden og det var i grunnen veldig greit for meg som har så inn i granskauen vondt i ryggen for tiden.  Det var faktisk så ille i dag tidlig at jeg vurderte å bare holde sengen… men jeg kom meg da avgårde til slutt.

Litt rusk her og der – det var små blinker og korte avstander (det varierte fra 36 til 92 m) – gjorde at jeg endte på 122 p.  Og da hadde jeg faktisk en helbom på stående… fatter ikke hvordan det går an, men når de ikke finner mer enn 4 hull så er det ikke så mye jeg kan gjøre med det gitt.  Det var også uvant at vi ikke selv gikk bort til blinkene for å se og lappe; dermed vet vi heller ikke hvordan skuddplasseringen er og kan ikke justere i forhold til det.

Jaja.  122 p får være greit nok i dag.  Jeg har meldt på til LM (Landsdelsmesterskapet) på Mongstad om noen uker.  Håper det går bedre da!