Utrolig så fort været skifter på denne tiden av året…!  Forrige søndag var det sterk kuling under jaktfeltstevnet på Jæren og i dag var det nesten vindstille på Karmøy…  Sol var det også og den varmet faktisk litt!  Så kanskje våren er på vei?

Jeg hadde èn helbom på liggende hare første holdet og det overrasket meg big time for å si det mildt.  Hadde 5 gode kontrollerte avtrekk og kan enda ikke skjønne hvordan jeg i det hele tatt har hatt en sånn fadese…. Det må jeg gruble litt på.  Resten av løypa var sånn tålig bra; men idag så ligger alle skuddene mine lavere enn normalt.  Sjølv på 200 metern der jeg skrudde opp 7 knepp så var det laaaangt nede.  Kunne faktisk med fordel ha skrudd opp i alle fall 3 knepp til!  Merkelig.  Hvorfor skjer det?  Alle andre stevner jeg har skutt så ligger skuddene i senterhøyde. 

Jeg endte i alle fall på 129 poeng idag og får vel si meg fornøyd med det.