I dag blåste det sterk kuling når jeg var på Jæren for å skyte jaktfeltstevne.  Det var attpåtil Rogalandscup, noe som for min del betyr en del siden jeg ønsker å vinne den i dameklassen 😉 
Løypa var NM-opplegget så her var det altså duket for vanskelige hold og utfordrende skyting med sterk vind fra alle kanter….  needless to say, men jeg var ikke særlig optimistisk på forhånd!

Jeg hadde noen rene bommer takket være vindavdrift; jeg venta og venta i det lengste før skuddet gikk men jeg ble lurt likevel.  Det var kun på de lengste holdene (100 og 200 m) at det var full klaff, så jeg visste at dette her blir ikke mye å skrive hjem om…

Det blåste så ille at på ene stående holdet gikk det borti et halvt minutt før vi i det hele tatt avfyrte skudd – vinden stod på med jevnt trykk og ikke mulig å gjøre noe med det.  Et riflefuttural ble tatt av vinden og for avgårde; det viser bare hvor mye det blåste idag.  Og det ble jo bare verre og verre utover i løypa.

Vi dro hjem direkte etter skytinga; det var ingen vits i å bli til premieutdelingen hehe.  Jaja – jeg var nå mest spent på hvordan konkurrenten min gjorde det i forhold til cupen, men det skulle gå noen timer før jeg fikk vite resultatene.

Det viste seg at jeg faktisk fikk 4 plass i Jeger B med mine lusne 103 p – det må ha vært gruelig mange som skjøt dårlig denne dagen!  For dette er ikke normalt kan man si…. Men hey; jeg kan jo ikke klage sånn sett – jeg fikk også første nappet i cupen i år så det kjentes litt godt.

Neste søndag skal jeg skyte på Karmøy; håper på vindstille og større blinker da hihi.