I morgen drar jeg avgårde til Eid i Nordfjord for å delta på landsdelsmesterskapet i jaktfelt.  Vi er en gjeng fra Karmøy JFNF som skal prøve oss 🙂 

For min egen del stiller jeg meg helt åpen – jeg har store problemer med ryggen min og kommer til å slite med stående skyting.  Jeg får bare ta det for det det er – god trening foran jakta som starter på tirsdag.  Håpet er jo selvsagt å klare å komme over 134 p slik at jeg har en sjanse til fortsette å være i Jeger A til neste år, men er stygt redd for at det blir laaangt derfra.

Med meg på turen oppover har jeg Amigo – jeg har ingen til å passe ham og det blir for gæli å plassere ham på kennel kun for et lite døgn.  Så eneste jeg håper er at det ikke blir altfor varmt på søndag for han skal jo stå i bilen.  Men tenker det ordner seg jeg 🙂

Rapport følger!