Jeg hadde ikke tenkt å delta på hundeutstillinger i år… jeg har heller prioritert jaktfeltskytingen.  Men det er nå rart med det – jeg meldte likevel på gutten til Oslo Doublè som foregår på Bjerke Travbane 14 og 15 august. 
Amigo er ikke akkurat i utstillingskondisjon for han har vært gjennom en lang røyteperiode og pelsen er såvidt begynt å komme på plass igjen.  Matmor er definitivt ikke i utstillingskondisjon 😉 for med min dårlige rygg så kan det gå rett på trynet for å si det slik.  Strategien min er å hvile mest mulig og gjøre jobben min så godt jeg kan de minuttene jeg er inne i ringen.  Mulig jeg må fri til noen som kan stille Amigo for meg… vi får se.

Lørdagen er det Cruftskvalifisering.  Det vil si at BIR/BIM (best i rase/best i motsatt kjønn) er kvalifisert til å delta på verdens største hundeutstilling i England 2011, men det har overhodet ikke noen betyding for min rase.  For den er ikke anerkjent av britene så da har man ingenting der å gjøre liksom… Synd. 
Dommeren den dagen har Amigo blitt stilt for ved to anledninger før og da med meget godt resultat.  Det spørs hvordan det går med dårlig pels og ureint trav fra matmors side hihi.

På søndagen er det litt mer spennende for da er det Norsk Vinner der BIR/BIM for NV-10 som tittel.  En slik tittel har vi lyst på sier Amigo men den som lever får se.  Det spørs hva slags type dommeren liker det samt denne hersens pelsen da…