05.08.2010

Liggetid:  27 timer  Lengde:  820 m  Vær:  Overskyet, mildt

Kommentar:
Sporet krysser hovedveien to ganger, vi skal over piggtrådgjerde to steder, første del av sporet går over en stor bø der det er hjort utpå hver natt og siste del av sporet går midt i en saueflokk.  Ja, og så går deler av sporet i grøfta langs E 39…  Så det mangler ikke utfordringer for å si det slik 🙂

Det er godt å se at Amigo ikke bryr seg om bilene som suser forbi; og ei heller sauene bryr han seg om.  Største problemet var grøftekanten for der var han ikke særlig villig til å snuse.  Kanskje det er fordi alle bikkjer som går forbi (inkulsive han selv) tisser der?  Vet ikke, han virra i alle fall fra side til side på gangstien og hadde ikke lyst å gå i grøfta.

Ute på bøen hadde jeg med vilje lagt sporet akkurat der hjortetråkket var – det er høyt gress for tiden og lett å se hvor de holder seg.  Han sporet fint og hadde kun en liten avstikker på 10 – 15 m for å sjekke ut.  Antar det var 8-10 timer siden hjortene gikk av bøen.

Han markerte ikke sårleiet men både rett strekke og avhopp gikk bra.  Tempoet var som vanlig supert.  Vi kom til sporslutt etter 30 min, blod brukt var 2,5 dl.