Kripos (Dream Track Black Treasure) på 13 måneder har deltatt på to ordinære blodsporprøver denne helgen i strålende sol og megatørt terreng. Fra tidligere har han prøvd seg på to bevegelige prøver som gikk i viltets favør 😝. Så jeg så en smule pessimistisk på hele greia. Men skam den som gir seg ikke sant?

Dette var en dobbeltprøve hvor deltakerne også var med i Rogalandsmesterskapet i blodspor. Beste resultat fra begge dager ville gi tittelen Rogalandsmester blodspor (uoffisielI tittel men gøy likevel 🙂 ).

I går var det Vestlandets Harehundklubb som var arrangør. Det var 15 påmeldte i AK og jeg var ganske nervøs da det ble vår tur til å starte. Kripos gjorde en solid innsats og jobbet rolig og fint hele veien fram til skanken. Alt gikk på skinner og jeg var så stolt av lille plutten min.


Ordinær blodsporprøve, AK, Vestlandets Harehundklubb, Eigersund, 30.04.2022
Dag 1 av Rogalandsmesterskapet blodspor AK
Dommer:  Helge Erga, Norge
Fører:  Helga-Mari Tessem
Hund: Dream Track Black Treasure: 1 premie

Ventetiden ble laaang men endelig var det tid for få vite resultatene.


Min lille jypling og sofaspiser fikk sin aller første 1 premie, og som ikke det var nok så ble han også prøvevinner ❤️ Herreminhatt, den satt!


I dag var det Eigersund Jeger- og Fiskerforening som var arrangør og været var om mulig enda penere og varmere (og tørrere).

14 deltakere stilte i AK og også denne gangen gikk Kripos et veldig bra spor. Magefølelsen var god og ventetiden på resultatene var lang for en utålmodig sjel 🙂Ordinær blodsporprøve, AK, Eigersund JFF, Eigersund, 01.05.2022
Dag 2 av Rogalandsmesterskapet blodspor AK
Dommer:  Alv Harry Andersen, Norge
Fører:  Helga-Mari Tessem
Hund: Dream Track Black Treasure: 1 premie

Kripos fikk sin andre 1 premie – og han ble også 2 prøvevinner 🤪 Herlighet; går det virkelig an??

Og pga disse to fantastiske resultatene så ble han også kåret til Rogalandsmester blodspor AK 2022 🥰

Jeg vet knapt nok hva jeg skal si…. Dette var stort!

Tusen takk til dommerne Helge Erga og Alv Harry Andersen! Gratulerer også så mye til Sylvelin Andersen som ble Rogalandsmester blodspor EK 2022!!

Tusen takk for en trivelig helg og masse nye bekjentskap – jeg har storkost meg 🙂