For en debut i utstillingsringen!

I romjula 2021 passerte Kripos ni måneder og dermed kunne han stille på offisielle utstillinger som junior fra starten på det nye året. Første mulighet var i slutten på januar, da reiste vi opp til Fjellangerhallen på Os for å delta på Fellesutstillingen Vest som kun er for stående fuglehunder. Det var stor deltakelse på utstillingen, jeg tror det var rundt 100 hunder med og det er ikke verst!
I min rase var det Kripos og Wim som er omtrent like gamle som begge debuterte som juniorer. De to fant tonen fort og lekte kjempefint i lag; de to kjente hverandre bittelitt fra valpeshow i Bergen noen måneder tidligere.

Dommer for dagen var Rune Tyvold og Kripos både stod og løp pent og jaggu trakk han det lengste strået med kjempefin kritikk!

Norsk Vorstehklubb Hordaland, Fellesutstillingen Vest 22.01.2022
Dommer: Rune Tyvold, Norge
Antall påmeldte: 2
Dream Track Black Treasure: JK: Exc JK, 1 JKK, CK, 1 BHK, CERT og BIR!

Deretter ble det et par timers venting før Best in show. Kripos er en avslappa gutt så han lå langflat på gulvet og ble klappa og sussa på av ei ung jente som ble helt forelska i ham.

I BIS var det 10 raser med og dommer Rune Tyvold skulle stå igjen med fire hunder.Jeg må si jeg ble temmelig sjokkert da Kripos ble plukka ut blant de fire beste; det er jo heller uvanlig at vår rase plasserer seg på utstilling.

Dommeren brukte god tid på å bestemme seg og Kripos ble til slutt plassert som BIS 4! Jeg trodde nesten ikke mine egne ører; at junioren min blir nr 4 av 100 hunder er helt vilt gøy – fy søren for en debut!

Tusen takk til Norsk Vorstehhundklubb Hordaland / Fellesutstilling Vest for et flott gjennomført arrangement med blide folk, god stemning og flotte premier! Håper dette blir en tradisjon 🙂