Det begynner å bli en tradisjon nå – har man deltatt to ganger på noe så er det liksom dèt ikke sant?
Dette er altså fjerde året på rad at jeg deltar på Vestlandets Fuglehundfestival på Myrbø utenfor Bergen.  Denne gangen stilte jeg kun èn av dagene og det var bare Storm som skulle stilles.  Amigo var med likevel for jeg hadde en avtale med Logre hundefoto om å fotografere gutta.  Det er litt fælt å si det, men Amigo er over 11 år nå og jeg vet ikke hvor lenge jeg får beholde ham.  Han er sprek og fin, men man vet jo aldri i den alderen.  Jeg vet flere stabijer som har dødd rundt 10-årsalderen så det ligger og gnager meg innimellom. Så bilder må til!!

Først var det tid for utstilling i flott vær på Myrbø.  Storm var eneste stabij dette året og han er nokså nedrøytet for tiden så jeg hadde i grunnen tenkt å stå over hele utstillingen. Men siden jeg hadde avtalt fotografering så tenkte jeg at skitt au; han får stille naken da 🙂

Arrangør:  Norsk Engelsksetterklubb 29.05.2016
Dommer: Anne-Marit Olsen

Kritikk:

«Utmerket type. Middels stor. Kraftig hode. God hals. Velproporsjonert kropp. God pels og farge. Noko høgt båren hale. Gode bevegelser».
Excellent, CK, 1 BHK, BIR

N UCH NORD VCH AD Storm Foto: Mette Eknes

I BIS ble han som ventet ikke plassert.

Deretter var det tid for fotografering; Lina og Mari er proffe og dyktige jenter som vet å få fram det beste i hundene.  Det ble tatt haugevis av bilder i både ro og vannlek så nå gleder jeg meg bare kjempemasse til å se resultatene!

Fikk en smakebit her forresten:

Storm og Amigo Foto: Logre hundefoto

Jeg kan så absolutt anbefale dere å kontakte Logre Hundefoto for de er superflinke!!!!