Nok engang kan jeg si «de gærne har det godt…»

Jeg hadde avspasering fra jobb torsdag og fredag forrige uke og det passet jo fint siden jeg da kunne delta på samla blodsporprøve i Midt-Telemark på torsdags ettermiddag 🙂

Jeg har ikke deltatt på ettermiddagsprøve før, men det er jo en super idè siden folk ofte har helgene mer eller mindre fullpakket med aktiviteter.  Denne prøven starter kl. 17.00 og er ferdig ved 21-tiden.  Helt perfekt!

Veien over fjellet gikk som smurt; det var nydelig sol og snø i kantene så Storm fikk kjølt seg litt ned innimellom.

Deilig med snø!

Det har vært veldig varmt i det siste, så også denne dagen.  Fikk sms om 30 grader i skyggen i området der vi skulle møte så jeg hadde med meg kjølematte, kjøledekken, gjennomblaute håndklær og en dunk med vann.  Her skulle ingen svime av i varmen – jeg hadde Storm sine heteproblemer fra Åland friskt i minne.

Da jeg kom til Seljord hadde jeg meg middag og da var himmelen helt svart og det høljet ned.  Det var jeg i grunnen glad for, men typisk nok så hadde regnbygene styrt unna Bø 🙂

Vi var 17 ekvipasjer og vi hadde ulike oppmøtesteder.  Kjapt og effektivt dro vi ut til skogs og det var bare en god times tid for meg å vente før det var min tur.

Terrenget er jo helt annerledes enn her hjemme – flatt og fint med blåbærlyng og rette høye furutrær.  Skikkelig vakker skog!

Storm jobbet på sitt vanlige vis med å svinge litt hit og dit; det var trykkende varmt og ingen bevegelse i lufta så han måtte anstrenge seg ganske mye.  Han fikk fritt spillerom til å jobbe; tror finskesporene sitter i kroppen enda hihi!

I alle fall; helt på tampen så hadde han noen runderinger før han fant klauven; han begynte å bli sliten av varmen merket jeg.  Men vi kom da i mål og jeg var godt fornøyd.

Samla blodsporprøve, Nome JFF, Midt-Telemark 02.06.2016
Dommer:  Margit Gåra

Han fikk særdeles godt i alle moment.

Kritikk:
«En ekvipasje som stoler fullt og helt på hunden; lar hunden jobbe selvstendig»
1 premie

Det var kjempekjekt å lykkes når vi først var så klin gærne å kjøre 70 mil tur-retur for å rusletur i skogen 😛