Jeg og Hilde dro til Bønes i dag for å delta på NKK Bergen.  Storm stilte i åpen klasse i håp om å få cert og staffen Lexi stilte i åpen klasse uten noen særlige forventninger.

Vi skulle stille i hver vår ring,  men vi holdt oss rundt stafferingen mens jeg innimellom fløy att og fram for å sjekke hvordan ting lå an i min ring.
Selvsagt måtte det bli krasj; mens Hilde var inne i åpen klasse tispe så gikk jeg inn til min bedømming, så jeg fikk ikke med meg hvordan det gikk med Lexi.  Jeg håpet på excellent for hennes del men man vet jo aldri hva disse dommerne ser etter.

Storm var alene i rasen denne gangen og; det er jo ikke noe nytt.  Jeg la forresten merke til at dommeren vasket hendene med våtservietter etter hver hund – det er noe alle dommere burde ta etter! For å gå fra munn til munn når man vet hvor fort ting smitter; det er ikke særlig bra.  Så klapp klapp – dette likte jeg!

Dommeren var kjempekoselig og småpratet med Storm hele tiden mens hun sjekket tenner og kropp.  Han løper fint men er ikke helt enkel å stille opp da han melder seg litt ut for å snuse i bakken.  Dommeren mente han trengte litt ringtrening 🙂  Så jeg regna med at her glapp alle sjanser til å oppnå noe mer enn very good men jaggu deg så gav hun ham CK og BIR!  Er han fullcerta, spurte ringsekretæren og det kunne jeg jo bare svare nei på så da ble det CERT og også championat på gutten 🙂  CACIB holdt hun tilbake fordi han trengte litt mer ringtrening (*host*).

N UCH!

NKK Bergen 16.04.2016, dommer Marianne Holmli (N)

«Vakker helhet, meget bra kjønnspreg, velplasserte ører, super pigmentering, sterk overlinje, velkroppet, tilstrekkelig tilbakelagt skulder, velvinklet bak, meget bra poter, bra pelsstruktur, kunne hatt litt mer ringtrening».
Excellent, CK, 1 BHK, CERT, BIR, N UCH!!!

I gruppefinalen var det 12 fuglehunder med og det var samme dommer som i raseringen.  Vi løp en runde og stilte opp og deretter ble halvparten takket av.  Jeg fulgte bare strømmen på vei ut av ringen men ble brått stoppet for jeg skulle visst bli værende der 🙂  Djeeez – jeg er visst ikke helt på nett!  Storm var blant de 6 som ble shortlista og selv om vi ikke ble plassert så var det kjempeartig å komme såpass langt fram.

Og hvordan gikk det så med Hilde og Lexi?  Jo jaggu deg – frøkna klinte til med excellent og CK og vant åpen klasse tispe!  Og som om ikke det var nok; hun ble 2 beste tispe (15 stykker med deriblant 3 champions) med CERT og reserve- CACIB!!!!  Jeg tror faktisk ikke Hilde helt skjønner at dette er fantastisk flott hihi!  Gratulerer så mye; dette gleder meg stort!!!

Vi måtte jo ha en liten fotoshoot når vi kom hjem med gullungene våre 🙂

Runstaffs Queen Of The Night - Lexi

N SE VCH AD N UCH Storm

Nå ligger Storm og purksover – tipper han gir blankt F*** i alle bokstavene han har fått foran navnet sitt 🙂