Jeg og Storm har tilbrakt fire torsdager på handlerkurs hos Martha Hamre.  Kurset ble holdt ved klubbhuset på Stord.  Jeg har tidligere vært ei helg på handlerkurs i Ølen, men jeg hadde lyst å lære enda mer.  Storm er jo ikke som sin far som jeg bare kan plassere beina hvor jeg vil og så står han som en statue…. hehe.  Nei Storm løper fint med lange kliv men blir litt utålmodig når vi skal stille opp.   For det er jo ting å se på må vite 🙂

Første kvelden brukte Martha Storm som demonstrasjon; og han ble litt kanin når hun skulle røre på bakbeina hans.  Alt annet er OK men bakbeina kiler sier`n og stiller seg som ei ku.

Vi fikk i lekse å trene oppstilling hver dag – overalt i alle situasjoner, mange ganger i korte økter.  Og det har jeg gjort slik at neste gang Storm kom på kurs så var det en heeelt annen gutt gitt.  Nå stod han plutselig helt i ro og lot hvem som helst pille på bakbeina.  Bare han fikk en godbit så var han fornøyd 🙂

Vi testet noe som heter stackingbord (?) – noe a la stylter hvor man kan trene inn korrekt posisjon på bikkja.
Storm var veldig enkel å få til å stå stille på utstyret og bildet under viser hvor flott han KAN stå….

Storm tester "styltene"

Så vi har trent daglig og nå kan jeg stille ham opp overalt og han går fort inn i posisjon.

I dag fikk jeg imidlertid en knallidè (hahaha) om å ta bilder av ham med kamera på stativ mens jeg fristilte ham.  Alene.  Med nabokatta liggende på bilpanseret tre meter unna.  Og biler susende forbi rett som det var.

Joda.  Man kan vel si at jeg påtok meg et LETT prosjekt!!!!

So here we go…. bildene taler for seg 🙂

Kampen er i gang - 1-0 til bikkja

Vi begynner å nærme oss noe

Neeeeei - vil ikke vil ikke vil ikke!!!!!

Nei vil ikke se på deg!

Når dyret endelig står ganske fint så nekter han plent å se på meg.  Han STRAFFER meg den gnomen!

Endelig lykkes vi!

Det ble litt svette og bannskap må jeg innrømme, men gutten stod i alle fall i ro og lot meg leke paparazzi slik at sluttresultatet ble sånn noenlunde godkjent 🙂

Og bare for å sammenligne stacking og fristillingen:

Ikke så aller verst om jeg skal si det selv.  Det er bare tre uker mellom disse to bildene og jeg ser stor forskjell på kroppen hans.  Han har mer pels og tyngde selv om han fremdeles er på stedet hvil når det gjelder kroppsvekt (21 kg sånn ca.)