Om to dager sitter jeg på flyet over til Canada.  Målet for turen er selvsagt bjørnejakt – og muligens også coyote!  Jeg var over atlanteren for tre år siden også men denne gangen skal jeg helt på andre siden av landet.  Jeg drar sammen med kjæresten min og det gleder jeg meg utrolig mye til.

Mon Joli er stedet vi lander og blir plukket opp av jaktarrangøren.  Derfra blir det en lengre biltur inn til jaktområdet; jeg husker ikke i farten hva det heter.  Men ikke vær redd; det kommer garantert en lengre reiseskildring med bilder kjenner jeg meg selv rett 🙂

… nå er det bare for meg å bli ferdig med eksamen i morgen kveld – jeg er i avslutningen av brannutdanningen min som jeg begynte på i fjor høst.  Jeg har jo vært med i det lokale brannvesenet i 15 år og nå har jeg og 16 andre brannkonstabler i Sunnhordland gått på skole sammen og hatt praksisuke på Hydro Karmøy og Kopervik Brannstasjon.  Det har vært et år (ni måneder da) med mye kveldsundervisning, innleveringsoppgaver og lått og løye.

Så eksamen står for tur i morgen kveld som sagt…. og «belønningen» min er bjørnejakta som varer helt fram til St.Hans.  Gleeeeeeeeder meg!!!!!