..og det startet begredelig!

Dro til Åsane 13 januar og det var en ganske vindfri dag til vestlandet å være 🙂  Kaldt var det også.  Men hjalp det noe da?  Høh.

Skuddene mine lå litt her og der og ofte til høyre for senter og jeg hadde overhodet ikke godfølelsen.
Fikk høre at flesteparten hadde ligget lavt på bjørnen (197 m) og reven (164 m) så de anbefalte at man skrudde et ekstra knepp eller to for å kompensere.  Mulig kulda har noe å si ?  I alle fall så stilte jeg ett knepp mer enn vanlig på disse holdene og det holdt bra.  Jeg lå i senter men altså litt til høyre og dermed gikk jeg glipp av poeng.

Verste av alt var at jeg hadde totalhavari på stående tiur 113 m – med 0/0!!!  Det er første gang noensinne at det har skjedd…  faens fugl; jeg lå i hytt og vær rundt på figuren men altså ikke i noen poengskive.  Så det hele endte opp med stusselige 98 poeng!

14 dager seinere dro vi opp til Åsane på nytt – denne gangen var det mer rufsete vær men ikke fullt så kaldt.  Jeg hadde bedre kontroll og finere samlinger og jeg fikk rettet opp litt på den der helsikes tiuren (4/3) slik at jeg endte opp med 122 poeng og fjerdeplass i JB.  Ikke noe å skryte av men men; det er vel lov å være litt rusten etter så tidlig i sesongen?

Løypa er samme som NM – unntaket er tiuren som der vil være på 125 m stående.  Fy faen – jeg gruer meg altså!

På søndag drar vi til Jæren på jaktfelt og jeg lurer på om de også kjører NM-løypa?  Håper det.