For nesten et år siden fikk jeg en henvendelse fra Tun Forlag (nå Vigmostad og Bjørke) om jeg ikke ville skrive ei bok om jakt.  De hadde visst tittet innom hjemmesida mi og lest blogginnleggene om jakt som jeg skribler ned til alle tider og likte tydeligvis det de leste der.

For å gjøre en lang historie kort; jeg har skrevet så tastene har flakset og nå begynner boka mi Jaktlykke å nærme seg utgivelse!

En smule nervøs er jeg men på samme tid er jeg forventningsfull til om noen i det hele tatt vil like den.  Det er jakthistorier jeg har opplevd helt fra mine første famlende steg uti jaktverdenen og jeg er ganske så ærlig på hvordan lærekurven min har vært fra å føle meg skikkelig teit til tryggheten og gleden jeg føler nå snart 20 år seinere.

Siden jeg er jente så tror jeg nok at jeg forteller med en litt annen innfallsvinkel enn de mer tradisjonelle historiene man kan lese og det er både alvor og humor med i boka.  Så jeg håper sjølvsagt at jeg ikke blir brent på bålet 🙂