Neeeeeeeeeeeei – det er IKKE min sønn som har fått barn 🙂  Det har derimot skjedd saker og ting på hundefronten!!!

I sommer kom He JW-10 Kraaybell`s Blixtra af Boken over til Norge for en liten kjærlighetsferie sammen med N DK CH NORD VCH Næssgården`s Always Action Ahead – Amigo og jeg skal si de to fant tonen med hverandre 🙂

Etter et par ukers flørting dro vi til Åland for å levere henne tilbake – forhåpentligvis med masse små valper i magen.

Sånn uti september engang skulle det skje… men var det valper inni der??  Se det er ikke alltid like lett å vite!

Dager og uker gikk og man håpte og trodde at det var valper på gang og så en dag fikk vi den endelige bekreftelsen; her var det liv!

Hvor mange kan dere telle?

Nå måtte vi fram med lupa og leite – her var det visst en hel haug med små stabijer!  Vi regnet oss fram til at termin ville være sånn ca. den 15 september, men allerede den 8 september begynte Blixtra å gi signal på at ting var i ferd med å skje.  Temperaturen vandret opp og ned og hun ble bare mer og mer sprekkferdig og trøtt.

Nå sprekker jeg snart!

Så i går ettermiddag fikk jeg en telefon fra Erica; «det er kommet en valp – en hann!»

Jeg holdt på å ramle av stolen – guuuuuuuuuuuurimalla så spennende!

Så fulgte noen intense timer på facebook med oppdateringer og bilder og til slutt var beholdningen åtte friske og fine valper.  Tre hanner og fem tisper – en helt perfekt kjønnssammensetning!

Her er noen bilder:

De første fire er født

Og her er de blitt sju!

En hel gjeng!

Sju av gjengen.

.. og den åttende. Mor koser med den førstefødte - en fin gutt.

Erica hadde bursdag i går og vi hadde spøket med at «tenk om de bestemmer seg for å komme akkurat den dagen!» og jammen så fikk vi rett 🙂  Det må vi vel kunne si er verdens beste fødselsdagpresang!

Superflink fødselshjelper var du Erica;  du gjorde en kanonfin jobb!  Nå koser Blixtra seg i valpekassa med alle bebisene og jeg gleeeeeder meg til den dagen en av disse små kommer hjem til meg og pappa Amigo!  Nykomlingen skal følge i hans fotspor på ettersøksbiten og det er jo viktig å starte rekrutteringa tidlig hihi.  Rådyrkløver har allerede fått ligge i valpekassen en stund slik at valpene preges på viltet – her overlates intet til tilfeldighetene hihi.