Makan til vær skal man leite lenge etter!!! 

På søndag dro jeg og en kompis til Karmøy for å skyte jaktfelt og det var stiv kuling og masse snø i lufta.  Vindflagget stod rett ut og dersom du ikke passet på så fløy både caps og våpenfuttural til himmels.
Å skyte under slike forhold er det vel bare de gærneste som gjør og jeg er en av dem 🙂 

Jeg fikk 3 klikk på første holdet og det ødela selvsagt enormt i tillegg til at jeg sleit som en makk i vinden.  Eneste holdet jeg hadde 5/5 var på liggende 195 m elgkalv.  Resten gikk rett i myra 🙂  Så jeg endte på historisk lavmål med 89 p!

Her er videoen som har fått navnet «Vårens villeste eventyr» 

Og så noen bilder:

Liggende hare 105 m

En smuuule snø i systemet!

Sittende tiur 78 m

Stående kråke 45 m

Sittende mår 45 m

Stående rådyr 78 m

Liggende elgkalv 195 m

Endelig inne i varmen!!

Bilder og video er det Eirik Østerhaug som står for – tusen takk for innsatsen!