Jeg tok turen inn til Sandeid i dag tidlig for å dømme ferskspor på en bayer samt blodspor på en annen bayer (de er kullsøsken på litt over 9 mnd).

Det var i grunnen ikke særlig vanskelig å finne ut hvorhen E6 for hjort går for tiden 🙂

Hunden tar an spor ganske så raskt og vi følger dyra til vi kommer til et dagleie.  Her blir det intens jobbing for å finne sporutgang – her har dyra nok storkost seg og holdt seg over tid før de forsvant.  Etter et kjempeflott utredningsarbeid finner hunden sporutgang og vi fortsetter etter kolla og kalven. 

En ung hund som gjør et godt stykke arbeid – og nå er enda en ekvipasje godkjent! 

Dag Arne og Frank Lampard 🙂

 Gratulerer så mye!

Etterpå var det søsteren sin tur – hun skulle gå blodsporprøven.  Det var utrolig artig å gå bak denne ekvipasjen; hunden var lett å lese og jobbet i et flott tempo og utredet tap på en fin måte.  Samarbeidet mellom hund og fører var også upåklagelig så det ble en flott 1 premie. 

Dessverre har jeg ikke bilde av dem.  Litt seinere på dagen gikk de også fersksporprøve med en annen dommer og etter et godt arbeid der så ble de godkjent ettersøksekvipasje de også 🙂 

Gratulerer så mye!