Jeg er klin gæern.  Fire ganger (!) har jeg kjørt 70 mil tur-retur i sommer for å delta på samla blodsporprøver 🙂  To i juni (Telemark og Vestfold) og nå de siste to ukene har jeg vært til Skiensområdet.  Jeg gjentar; jeg er klin gæern!

Samla blodsporprøve hos NKK Telemark, 06.08.2016
Dommer:  Per-Egil Adolfsen

Det har regnet kattunger i det siste så det var en smule vått i terrenget, men det er vi jo vant til.
Det var kun 6 ekvipasjer med; resten var nok på NM som ble arrangert samme dag.

Vi var først ut i sporet og det gikk ganske bra fram til tredje vinkel.  Jeg så det ikke selv, men dommeren sa det til meg at det spratt to rådyr ut foran oss.  Det var ikke vanskelig å se det på Storm kan du si hehe!

Uheldigvis for oss så skjedde dette i vinkel med avhopp så det ble et sværa styr for å a) få Storm til å kutte ut de deilige rådyra og b) finne tilbake til sporet.  Men det gikk og vi kom til sporslutt.
Det holdt naturlig nok ikke til noe premiering å skryte av så det ble en 3 premie.

Kritikken:
«En hund som i dag begynner meget godt frem til tredje vinkel.  Da spretter det ut to rådyr.  En del problemer etter det».

Vi var i godt selskap; kun èn 1 premie ble delt ut; resten var 2 og 3 premier.

One down, one to go – uka etter var det å gjenta det hele og sette kursen østover igjen for nok en blodsporprøve.

Jeg er så heldig at jeg kjenner så mange fantastiske mennesker over hele landet, så da det ikke var overnatting å oppdrive som lommeboka mi kunne takle, så tilbød Kathrine; Amigo sin superhandler gjennom alle tider, at jeg kunne få overnatte hjemme hos dem. Det er jo overveldende snilt gjort – tuuuusen takk til deg og dine flotte foreldre!

Etter en god natts søvn,  dro jeg videre til Siljan, der jeg møtte dommeren min og så dro vi innover til skogs.

Samla blodsporprøve hos Telemark Dachshundklubb, Grenland, 13.08.2016
Dommer: Jørn Isaksen

Vi startet bra og jeg hadde en god følelse gjennom hele sporet.  Storm var ute og markerte rådyr oppe på en topp og vi hadde en god del ferske tråkk i sporet.  Han jobbet på i et flott tempo og plutselig var vi på sporslutt.  Et godt og langt spor; det var 800 meter sa dommeren etterpå.  Men Storm er jo vant til både 800 og 1400 meters spor så for hans del er det bare å maule på 🙂

Vi fikk «meget godt» på konsentrasjon og vilje, resten var «særdeles godt».

Vi var 15 deltakere og Storm endte opp som nummer 4!  Stolt av gutten min 🙂

1. NORD VCH Desperados Vilja 1pr/HP. 2. N SE VCH AGHII AGII RLI Wervest`s Olga 1pr/HP. 3. N VCH Prixmos Be My Baby, 1 pr. 4 N UCH NORD VCH AD Storm 1 pr.