Da er det vel på tide med en liten oppsummering av 2015!  Det har vært et variert år på alle måter.

For å summere opp litt av hva som har skjedd – vi kan starte med hundene.

Vi har deltatt på flere blodsporkonkurranser; noen har Storm vært alene på og noen har de deltatt sammen på.

Storm sine blodsporresultater:
18/4 – 0 premie
19/4 – 1 premie og prøvens 3 beste (av 15 deltakere)
25/4 – 2 premie
6/6 –  1 premie m/ HP og prøvevinner!
17/7 – 1 premie og SEVCH!!!!!!
3/10 – 0 premie

Prøvens 3 beste 🙂

1 premie /HP og prøvevinner!

SE VCH

Amigo sine blodsporresultater:
18/4 – 1 premie
25/4 – 3 premie
8/8 –  0 premie (NM)
3/10 – 0 premie (her fikk han 50 orienteringsløpere midt i sporet som ødela alt for ham)

Storm sine utstillingsresultater har variert fra høyt til lavt dette året 🙂
2 x CK
2 x BIR
2 x BIG 1
1 x excellent
6 x VG
1 x good

Amigo har vært i strålende form:
6 x CK
2 x BIR
4 x BIR VET
3 x BIM VET
EUVW-15 tittel
1 x BIS 2 VET
1 x BIS VET
1 x BIS 4

Gamlingen er på vei inn i sitt 11 år men det er det få som kan se på ham 🙂

Jaktfelt har det også blitt litt tid til for min del; jeg oppdaget etter siste runde at det var noe riv ruskende galt med rifla da jeg skjøt under pari på siste konkurransen…. det viste seg at en skrue i låskassa var løs og dermed ble spredningen deretter.  Satser på at det blir bedre resultater i 2016!

Ferdighetsmerke sølv jaktskyting (oppnådd mer enn 136 p på et stevne i Hordaland)

Jeg fikk dog ferdighetsmerke i sølv i jaktskyting – så helt ille har det da ikke vært 🙂

18/1 – 132 p
8/2 – 132 p
15/3 – 124 p
22/3 – 126 p
3/5 – 137 p
10/5 – 116 p
23/5 – 132 p
7/6 – 114 p
14/6 – 128 p
9/8 – 88 p (!!!!!!! her løsna skruen…)

Jeg har vært ute og reist endel i dette året; Sverige for å gå blodsporkonkurranse med Storm (han klarte det med glans og fikk sitt championat).
Videre til Nederland for å delta på spesialutstilling for de nederlandske rasene i Zwolle. Amigo ble beste veteranhann og tilslutt ble han BIM veteran 🙂  Storm ble inventert der og venter bare på å få et par utstillingsresultater fra nederlandske dommere slik at han kan stå på den nederlandske hannhundlista.  Det blir kanskje litt kinkig å få til i og med at dommerne på listen ikke dømmer så mye i Norge så vi får se hva framtiden bringer der.

Vi har også vært på EDS 2015 og med meg hjem fikk jeg også katten Mysen – han kan har blitt sånn sirkus 6 måneder nå og veier 4 kg…. han kommer til å bli en branne av en katt tror jeg!  Storm og Mysen er bestevenner og de ligger ofte sammen på gulvet og pusser på hverandre.

Ellers har jeg SELVSAGT vært på Åland hos min beste venn Erica – og det er bare verdens beste sted å være!  Mye eventyr og dramatikk opplevde vi der – jeg nevner i fleng sporkurs, redning av Sky som satt bom fast i en bergsprekk og som politiet gav opp å hjelpe, bursdagsfeiring og  avslappende turer i skog og mark.

Intet mindre enn 5 blodsporkurs har jeg holdt og det har vært supertrivelig!

Jaktmessig har det ikke blitt så mange turene; det har med privatlivet å gjøre.  Jeg har kun vært ute et par ganger og det har blitt 2 rådyr og 2 hjorter på meg.

Ettersøksmessig har jeg vært ute 12 ganger og det er stort sett trafikkskadde rådyr det handler om.
3 avlivet på stedet
1 avlivet etter søk
5 funnet døde etter søk
3 er ikke funnet
+ 1 revunge avlivet etter påkjørsel

Ellers da?  Jeg har vært lite aktiv på å oppdatere hjemmesiden min og det beklager jeg.  Jeg har hatt litt å stri med privat – både helsemessig og ellers.  Migrenen har vært skikkelig ille i høst og den har tappet mye krefter fra meg.  Utredning hos nevrolog, MR,  medisiner og faen og mor hass – det er ikke noe gøy.  Hjelper vel ikke særlig på å gå over i singelstatus heller. Men men – nå ligger 2016 med sine blanke fine ark foran meg og jeg har planene klare – det blir nok en utenlandsreise eller to samt både blodspor- og utstillingsaktiviteter tenker jeg 🙂 Jeg jakter på et par titler for å si det slik!