Her om dagen var vi i skogen og Storm måtte streve litt for å komme seg over en liten bekk – det var noe nytt og ukjent for ham.

I går var vi nede ved strandpromenaden og luftet oss da Storm helt sånn ut av det blå strente rett ut i havet bokstavelig talt og la på svøm retning Bømlo.  Jeg fikk helt hakaslepp av synet for det var så ekstremt målbevisst og han nølte ikke en nanosekund engang før han forsvant utpå.

Han skjønte antakelig ikke hva som skjedde – han trodde nok at han løp ut på et blankt gulv 🙂  Jeg trodde imidlertid at han ville begynne å kave som en fisk på land straks han havna i det iskalde vannet, men neida.  Han fortsatte som om han hadde motor i rumpa minst 15 meter rett fram og da begynte jeg å bli smått bekymret.  For tenk om han fikk helt panikk og bare fortsatte utover???  Det var flo sjø så vannstanden var såpass høy at vannet rakk meg til høyt på lårene dersom jeg skulle uti og berge ham.  Jeg innrømmer at jeg ikke akkurat hadde lyst til å bade…. men heldigvis svømte han inn til moloen igjen og kom seg på land av seg selv.  Han frøs og hakka tenner stakkar og det er jo ikke så rart når vi er langt uti november!

Storm tar sitt første bad – snart 10 uker gammel.

Han ble puttet innenfor jakka mi og stakkaren skalv skikkelig; så vi skyndte oss hjem for å tørke og varme ham.  Det skulle bare tatt seg ut at han skulle få lungebetennelse pga svømmeturen!

Tørt og varmt etter badeturen!

Det gikk heldigvis bra; han sovnet sporenstreks og når han våknet igjen var det full rulle som vanlig er på kveldene.

I dag har jeg hatt ham med meg på jobb for første gang.  Det var ingen undervisning for meg i dag så det passet jo bra.  Storm var med på et par møter samt hilste på alle instruktørene og han sjarmerte alle såklart.

Det er hardt å være på jobb 🙂

Han er så rolig og trygg og er bare en herlig liten valp å ha med å gjøre! Tigern sin hadde han med seg samt korga si og der lå han og sov flere timer i dag.

Han har funnet seg godt tilrette på kontoret

Han ble fort trøtt av alle inntrykkene og så sovnet han bums.

ZzzzzZZZzzzzz...!!

Han sover stort sett overalt og til alle tider; det var i grunnen ikke mye folk fikk sett av ham i dag 🙂

Har har han flata helt ut 🙂

Små valper sover myyyyye.  Jeg tror han ligger på lading på dagtid for det er i alle fall ingenting å si på energien om kveldene!  Amigo får virkelig kjørt seg og Storm går på med krum hals. Enn så lenge har han valpelisens hos Amigo men det varer nok ikke for lenge før den går ut og da får jyplingen nok beskjed om hvor skapet skal stå.  Jeg må skjerme Amigo innimellom når det blir for intenst «angrep» fra Storm – han minner ganske så mye om sin far når han var liten ja!  Jeg husker godt det ville blikket til Amigo når han stod med kjeften full av ull etter å ha tygget seg gjennom pelsen til Aika, hun var tålmodigheten selv og tillot at han gjorde omtrent hva som helst.

Så pappa Amigo husker muligens hvordan det var å være kalv og lar sønnen ta seg ut… ?  Ikke vet jeg – men at de ligner hverandre i oppførsel som valper er helt sikkert!

I morgen er Storm 10 uker gammel og vekta er 6,2 kg.