I morgen skal jeg gå årets første blodspor med Amigo.  Det er lagt med ekkelt blod (jeg presterte å sette fra meg resten av blodet fra forrige helg i kjøleskapet og glemme det…) så jeg blanda litt vann i og rista på flaska og lot det stå til.  Lukta var ikke såååå ille 🙂

Sporstarten

 

 Jeg la sporstarten like godt klin i E39 – så får han noen biler rundt seg som forstyrrelse.

Blod lagt i ferske tråkk

Det var masse ferske tråkk etter hjort å finne langs hele ruta – så jeg lot blodet blande seg med klauvene.
Der jeg har lagt sporet har det vært stor aktivitet med trefelling – så jeg fant jo fort ut underveis at morgendagen kan bli … interessant med tanke på evt. beinbrudd fra førers side.  For det var visse steder det ble en smuuuule mye klatring over greiner/stokker/felte trær.  Jaja.  Noen utfordringer må man jo ha!  Kan ikke bare gå på beine veien heller – det er jo altfor kjedelig hihi!

Sporslutten

Satser på at ikke reven har kommet i løpet av natta og knytta opp den fine knuten min og stukket av med rådyrklauven!