Jaha – da er vi såvidt ferdig med første uka i 2012.  Jeg har brukt månedene før jul til å trimme, presse, vaske og lade hundrevis av skudd som jeg skal knerte pappfigurer med i løpet av det neste halve året 🙂

... det er ikke gull alt som glimmer!

640 nyyyydelige normahylser er klar for videre behandling 🙂

Jaktfeltsesongen for min del starter allerede neste søndag i Åsane, og jeg er veldig spent på hvordan mine hjemmelaga skudd kommer til å oppføre seg.  Til opplysning så er det Normahylser (6,5×55) som er ladd med 40 grs N11 med lapua scenar 108 grs kule.  Testa ladninga såvidt tidligere i sommer og er fornøyd så langt.

Planen min er å skyte Rogalandscupen (6 stevner), landsdels- og fylkesmesterskap samt NM jaktfelt som er i Ytre Enebakk i år.   I tillegg er det mange «vanlige» jaktfeltstevner både i Rogaland og Hordaland som jeg vil få med meg.  Skyter jeg alle stevnene så blir det 17 stykker!!!  Det er vel heller tvilsomt at jeg får med meg alt det der da – men uansett så blir det fryktelig moro!!