Hadde det ikke vært for corona så hadde vi vært på tur til både Bosnia-Herzegovina og Slovenia på utstilling samt tur til Sverige og Åland på besøk til henholdsvis brodern og Erica. Men – virus er en effektiv reisestopper så ferien min i år ble tilbragt hjemme. Dvs. jeg kunne jo ikke bare sitte hjemme og glo i veggen så jeg meldte Storm på en utstilling på Otta i Gudbrandsdalen av alle ting. Ikke fordi vi hadde behov for noen resultater men mer fordi jeg kjedet meg og måtte finne på NOE.

Ergo så ble det en liten svipptur på ni timer til Otta. Det var en rein fuglehundutstilling og dommeren hadde vi stilt for en gang tidligere med kun excellent som resultat i championklassen…. Så jeg er jo rimelig teit som stiller for samme dommer igjen hvis resultatet blir det samme 🙂 Men som sagt; jeg kjedet meg og trengte å finne på noe.

Utstillingen var utendørs og vi var sjølvsagt eneste stabijhoun med. Jeg ble sittende og prate med flere hundefolk og det var koselig.

Gudbrandsdal Fuglehundklubb, Otta, 26.07.20

Dommer: Svein Bjarne Helgesen, Norge
Ant. påmeldte: 1

C.I.E. N DK CZ CHS CHB EE UCH NORDIC UCH NORD VCH AD PRGW-17
N V(F)CH Storm: CHK: Excellent, CK, 1.BHK, BIR

Kritikk:
Excellent type og balanse, utmerket hode og uttrykk, meget god hals og overlinje, velkroppet, kunne vært i bedre kondisjon, velvinklet, meget god pels, meget gode og stabile bevegelser.

Så det var visst ikke så dumt likevel å reise til Otta…!