Vi er allerede kommet til 2 februar 2019! Jeg skjønner i grunnen ikke hvor tiden blir av – har det noe med alderen å gjøre mon tro?

Timeplanen min er begynt å fylles opp med ting jeg har lyst å finne på utover året – det blir litt skyting, et par sporkonkurranser og noen venstresvinger i år som alle andre år 🙂

Skyting
Jeg jobber tredelt turnus og er på jobb tredje hver helg så det vil jo bli en del forsakelser ser jeg når det kommer til jaktfeltene. Jeg har helt gitt opp Rogalandscupen for jeg får bare deltatt på et par av konkurransene der. Har vært på ett stevne i år og da ble resultatet 125 p. Absolutt rom for forbedring ja!

Litt forberedelser til jaktfeltsesongen…


Blodsporkonkurranser
Nytt av året er EK – eliteklasse på blodsporprøve. Siden Storm er viltsporchampion så er han nødt for å stille i den klassen. Den «vanlige» kalles nå AK – åpen klasse.

Forskjellen mellom de to er lengden – 1000 m mot 600 m. Det er to sårleier mot ett og sporstarten har ukjent fluktretning. Man får poeng i stedet for premiering – ellers er vel alt likt.
Vi har jo gått slike spor i åresvis – det er sjelden vi går et tradisjonelt blodspor. Det som blir spennende er hvordan sporene bedømmes med det nye poengsystemet. Jeg har meldt meg opp til et par prøver og håper at vi kommer med – det er jo slett ikke sikkert at arrangørene får tak i dommere som vil dømme EK. Fingers crossed!

Treningen har startet og Storm er stor i kjeften som vanlig

Kutt ut den knipsinga og kom nå da!

Storm har fått ny sporsele – Zero DC som er et tjekkisk merke. Han har jo både Hurrta og K9Julius men jeg er jo alltid interessert i å teste andre typer. Og foreløpig lover denne her godt 🙂

Test av ny sporsele


Utstilling
I år blir det neppe en eneste norsk utstilling på oss – det blir i så fall første gang siden jeg startet med utstilling i 2005! Men legg merke til at jeg skriver norske – det skal bli et par venstresvinger i det store utlandet. Jeg reiser ikke alene – det blir nye eventyr med Erica og hundene. Jeg har kjøpt ny bil som IKKE har registerreim men kjede – og med Prahaturen friskt i minne er det en lettelse.