Etter å ha vært på skytebanen i Førde på torsdags kveld og skutt opp med to børser så fikk jeg oppringing fra politiet om et dyr som var påkjørt et stykke forbi Haukås.  Det var fremdeles i live sa han på operasjonssentralen.

Så jeg tok Storm med i bilen sånn i tilfelle rottefelle; man kan aldri vite hva som venter en på stedet – dyret kan f.eks ha reist seg og stukket avgårde.

Men her lå rådyret i grøfta og tittet på meg da jeg kom; karene som hadde vært uheldige å få henne under bilen var lei seg for det som hadde skjedd.  Men det er sånt som skjer; uansett hvor årvåken man er så kan uhell skje.
Det viktigste er å MELDE I FRA til 02800 i stedet for å dra videre som om ingenting har skjedd.  Så tusen takk for at dere meldte fra og ble på stedet til jeg kom!

Nok en som måtte bøte med livet

Rågeita prøvde å reise seg men det gikk ikke så bra for jeg regner med at bekkenet var gåent.  Hun ble raskt avlivet og jeg sjekket om hun var drektig eller om hun hadde melk i juret.  Ingenting å finne og hun virket så liten og spe at jeg tror dette var ei fjorgeit.