Denne helgen er travel kan man si….. Storm deltar på tredagers utstilling på Karmøy – fredag, lørdag og søndag – og innimellom der (lørdag kveld) skal vi i bryllup.  Det blir mye hit og dit, men hva gjør vel det så lenge været er så fint som det er og det er FERIE???

Vi begynner med fredagens resultater.

Norsk Papillon og Phalene Klubb 25.07.2014
Dommer: Liliane De Ridder-Onghena, Belgia

Varmt å konsentrere seg i dag!

Typisk Stormoppførsel å lene seg inntil....

«Nearly 2 years, good scull and earset, nice dark eyes, good front and shoulder. Unfortunately not the best topline, rather tiny/skinny in body.  Good rear angulation, needs more maturity.
Good rear movement, little loose in front»
Excellent, nr 1

Han ER jo litt tynn for tiden, men det skyldes jo at han ikke får i seg mat i denne varmen.  Ingen av gutta har noe særlig appetitt for tiden.  Så jeg ser jo klart det at han er litt skranten hihi.

Dagen  vår ble altså av det korte slaget men jeg er fornøyd med excellent jeg.

Vi fikk med oss en fin presang forresten; det var utlyst en bildekonkurranse med tema «Hund i bevegelse» på Facebook i regi av Dr. Clauder`s og jeg kom på tredjeplass med dette bildet:

Storm og Lexi hopper bukk

Premien hentet jeg på standen deres i dag og slik så den ut:

Premie fra Dr. Clauder`s

Så var det lørdagen.  Vi hadde oppmøte klokka 09.00 og det var bare 15 hunder foran oss.  Jeg fant en grei plass i skyggen like ved ringen og satt der og slappa av og titta  på hvordan dommeren var med hundene.  Det var en gjeng bernere foran oss og de pesa som bare det i varmen stakkars.
I beste tispeklasse var det en kar som fikk et dilemma med å mangle en handler og ville trekke den ene tispa si og det var jo presis samme dilemma jeg hadde i Skien.  Så jeg spratt opp og sa at jeg gjerne kunne hjelpe til og slik ble det.
Veldig artig at den tispa jeg førte ble beste tispe og også fikk certet 🙂

Deretter var det vår tur.  Dommeren var veldig fin med Storm og satte seg ned på huk og kosa med ham.  Storm lente seg inntil som vanlig og sussa dommeren på nesa 🙂

Karmøy Hundeklubb 26.07.2014
Dommer:  Branislav Rajic, Slovenia

«2 years, well developed and maskuline.  Very attractive colour, beautiful head, excellent eyes, excellent neck and forechest.  Parallell legs, correct ribcage and topline.  Excellent angulations and tail.  Body should get more substance.
Wonderful colour and coat, sound parallell movement.  Front should be better».
Excellent, nr 1, CK, CERT, 1 BHK, BIR

CK, CERT og BIR

Siden vi skulle i bryllup så kunne vi dessverre ikke bli til gruppefinalen.

Søndagen hadde vi oppmøte kl. 11.00, men fikk spørsmål fra ringsekretæren om vi ville inn i ringen før staffene (de skulle før oss og var maaaaange) og det takket vi selvsagt ja til 🙂

Norsk Lhasa Apso Klubb 27.07.2014
Dommer:  Tino Pehar, Kroatia

... og vi løper og løper

Flink gutt 🙂

«3 years (de må ha skrevet feil for jeg sa 2 år og han stiller jo i unghundklassen…).  Good size, excellent head and expression.  Correct earset.  Correct topline.  Very good angulations.  Should have more developed ribcage.  Movement a bit loose in elbows».
Excellent, nr. 1

Så det ble fort inn og fort ut 🙂  Storm vipper mellom CK og flat rød men det skjønner jeg godt.  Han ER skranglete for tiden og bare denne varmen i det siste har fått ham til å miste et kilo.  Og det er myyyye på den skrotten der!

Så nå får vi satse på litt mer normale temperaturer (28 grader i skyggen er litt i overkant mye selv for meg…) slik at appetitten kommer igang igjen.

Neste helg setter jeg kursen for Båstad for å treffe Erica, Blixtra og Dundra og bo på hytte sammen hele helgen.  Søndagen skal vi delta på Båstadutstillingen som holdes like i nærheten av hytta vår.  Det skal bli koselig.  Vi forventer vel ikke de aller største resultatene da hundene er i pelsfelling men det aller viktigste er at vi skal være SAMMEN!!!!  DET gleder jeg meg virkelig til 🙂