Holder knærne mine i skogen?  Vil Storm klare et 24 timers spor etter mange måneders opphold i treningen?  Vil jeg stupe kråke og ødelegge beina?

Det var mange tanker som gikk gjennom hodet mitt da jeg la spor for Storm i går ettermiddag.  Vi har ikke trent siden tidlig i høst for da var det jakt for alle penga 🙂  Og fra november av så har jo jeg vært ei ku på stylter og det har overhodet ikke vært aktuelt engang å nærme meg skogen – aller minst med en hyperrask og sterk hund i andre enden av lina!

Så jeg begynte forsiktig.  Tok på meg mine nye knebeskyttere….. som er tunge å gå med men jeg skal heller lide meg gjennom det dersom de bare gjør nytten.

Terminator...?

Selve sporet er lagt på lettgått underlag (for min del – mye gress) og det inneholdt omtrent alle momentene foruten et opphold i en vinkel.  Ca. tre dl blod på 540 meter og liggetid 24 timer.  Det har regnet en god del i natt, men var opphold når jeg la det og i dag når vi skulle gå sporet.

Storm var mildt sagt utålmodig når han satt og ventet på at jeg skulle få på ham utstyret; han visste veeeeldig godt hva det var han skulle gjøre!  Så han tok et raskt snus nedi sporstarten og så bar det i vei – i et normalt og fint tempo.  Jøss – håper det holder seg på denne måten for dette var nydelig!
Han gikk med nesen i bakken hele tiden og jobbet virkelig godt.  Han markerte ikke sårleiet trooor jeg – jeg var opptatt av å ikke sette meg fast mellom noen trær akkurat da – men ellers så gikk det hele meget bra må jeg si.

Rødt = spor, blått= Storm

Oppholdet gikk bra og selv om større deler av sporet gikk langs en godt brukt grusvei (med maaaange deilige bikkjelukter) og over et åpent jorde så hadde han ingen problemer.  Han var fullt konsentert om jobben sin og sånt liker jeg 🙂

Fornøyd gutt!

Beina mine taklet også turen bra, så alt i alt får dagens økt terningkast FEM 🙂

Etter at Storm fikk så gode røntgenresultater så fant jeg fram Sonny sin gamle kløv.  Jeg har lyst å la ham bære matvarer  f.eks på vei hjem fra butikken og ellers kløve for å styrke rygg og nakkemuskulatur.  Dessuten så elsker han jo å jobbe så kløv er en fin ting!

Se så fin han er!

Han gikk en runde inne i stua med den og det var som om han alltid har hatt kløv på ryggen.  Han brydde seg overhodet ikke noe om at det var noe fremmed der.

Så vi har hatt to turer på et par km og han har hatt 3-4 kg på ryggen – ingen problem i det hele tatt.  Så dette skal vi fortsette med – målet er ikke at han skal bære så tungt men at han får brukt litt andre muskler innimellom.
Jeg har også planer om å la ham trekke kjetting som ren trening 🙂