Jeg la meg klokka 02.00 i natt og stod opp etter to og en halv times søvn for å dra til NKK Rogaland på Orre.  Herliga London tenker du sikkert; du må da ha vett til å dra deg til sengs en smule tidligere!
Joda, det var meningen det.  Men så ble det nå litt hjortejakt etter at vi var ferdige med Storm sin MH i går og når jeg endelig var klar til å finne loppekassen så går alarmen.  Jeg er med i Sveio Brann- og redningsvesen og har en dobbelfunksjon som både vanlig brannkonstabel og helsepersonell.  Denne meldingen var av det medisinske slaget så da var det bare å dra på seg fillene og kjøre.  DERFOR ble det en smule seint før jeg kom meg under dyna…

Det regnet og var litt småsurt når vi kom fram til utstillingsområdet, men heldigvis løste det seg opp og ble oppholdsvær i det minste.  Vinden kom sigende mer og mer og nå i kveld skulle det visst bli sterk/stiv kuling.

Begge guttene skulle stilles og først ut var Storm.  Han løper med kjempefin drive og han står også etterhvert ganske bra (har fått streng beskjed av Erica om å øve fram til desemberutstillingen hihi).

Dommer dr.  Levente Miklos

Kritikken til Storm:
«A little too leggy male.  Needs more substance.  Typical head. Slightly soft back.  Very short, sloping croup.  Stands parallell.  Good angulation.  Free movement.  Elbows turn out».
1 JK,  Very Good

Storm under bedømmingen

Han er jo bare ett år gammel så det skulle bare mangle at han trenger mer substans og masse hihi 🙂  Men det kommer etterhvert!  Han oppførte seg som en prins i ringen.

Kritikken til Amigo:
«Strong male.  Slightly heavy head.  Straight back.  Slooping croup.  Stands parallell.  Good angulation.  Driveful movement».
Excellent, 1 VETK, BIR veteran

BIR veteran NKK Rogaland

Amigo var ikke denne dommerens type, fair enough.  Det jeg likte var at han fikk bemerkning på bevegelsene – at det er futt i beina hans 🙂

Det skulle være rundt 20 veteraner med i finalen i dag og siden Amigo ikke hadde fått CK og det var samme dommer som skulle dømme veteranfinalen så var det bare tull å vente i fem timer på å løpe èn runde i ringen.
Så jeg pakket sammen og dro hjemover etter å hatt meg en stripe rundt og pratet med hyggelige hundefolk.  Flere av dem vil jeg treffe igjen om bare noen uker på nye utstillinger.


BIR veteran Sør-Rogaland Brukshundklubb

En annen morsom ting var at jeg fikk med meg veteransløyfa fra utstillingen i våres som Sør-Rogaland Brukshundklubb arrangerte.

De hadde ikke flere rosetter igjen den dagen men jeg fikk overlevert den i sekretariatet i dag tidlig – aldri for seint vettu og litt gøy er det med sånt fiksfakseri skal jeg innrømme 🙂