Dere husker den sekken jeg fant da jeg gikk spor med Storm sist?

Mystisk sekk funnet i skogen....

Jeg var litt usikker på hva det var som var inni den – var det et dødt dyr…?  Jeg spratt forsiktig opp i enden på sekken og stor var altså forbauselsen da det viste seg å være dette her:

"Hundesport" og Ellosreklame

Jeg ble nysgjerrig på om også mitt navn stod på bladet Hundesport og jaggu!  Det gjorde det!  Distributør:  Norpost.  Så da var det jo ikke så vanskelig å kontakte dem og høre hva i alle dager det er de driver med på nettene… for noen har jo tatt seg bryet med å gå 50 meter inn i skogen og dumpe 30 kg post.

Avdelingssjefen la seg flat og beklaget på det ytterste og en av hans karer skulle komme neste dag og hente den.  Samtidig kontaktet jeg NKK for å gi dem beskjed om hvor medlemsbladet deres havner.  De ble kjempeglad for at jeg sa i fra og de skulle kontakte Norpost sentralt for å rydde opp i det.  Konsekvensen er vel at Norpost mister avtalen med NKK og det er jo en passende straff synes jeg.

Vel, tilbake til Norpost lokalt:  De kom til meg på jobb sist fredag og hentet sekken og satte stor pris på at jeg hadde tatt tak i det.  Basert på datoen bladene er levert ut samt området de ble funnet, så hadde de allerede avslørt hvem synderen var.  Han jobbet ikke lenger i firmaet for å si det slik.

Blomster fra Norpost

Som takk for hjelpen fikk jeg overrakt en blomsterbukett – det var totalt overraskende men desto hyggeligere at de tok saken så alvorlig!

Da gjenstår det bare å se om bladene blir sendt ut på ny – for jeg la tilbake mitt eget uåpnede blad i sekken bare for å sjekke om det havner i postkassa mi neste uke 🙂

…..update:  Noen dager etterpå lå bladet i postkassa 🙂