Påskeaften fikk jeg koselig besøk av Britt som er oppdretteren til Amigo.  Hun er her på vestlandet for å parre bernertispa Gozita og siden hannhunden ikke bor så himla langt fra meg så var det en selvfølge at de skulle bo her.

Amigo har jo lært siden forrige gang han var med ei løpsk tispe (Blixtra som er mammaen til  Storm) og har ikke brukt unødig med energi på å sjekke opp Gozita så lenge hun ikke er i høyløp.  Litt småflørting da men ellers har han holdt seg forbausende rolig 🙂

Storm derimot…. er et kapittel for seg!  Han går i en rus hele tida men det er helt tydelig at han ikke skjønner HVORFOR han føler det slik hihi.  Han prøver seg fra siden, fra framsiden og innimellom også fra baksiden.

Jeg bare måååå..!

Du må snuse her gutten min!

BINGO! Neida - ingen slinger i valsen her 🙂

Han rocker som en annen Elvis men pilten er godt polstra i sitt gode skinn så det er ganske så uskyldig.  Men nå når frøkna virkelig er i løp så er begge gutta i bånd inne for her tar man ikke noen sjanser!

For å unngå for mye pes så har han vært med meg på jobb – og han styrer nå på med sitt…
Og det er ikke alltid like lett!

Andre påskedag var vi på besøk på hytta til Gerda som også har berner sennen – og her boltra Storm seg sammen med ikke mindre enn sju stykker!

Storm og bernergjengen

Med det samme vi kom dit så ble han omringet av flokken og det var ikke fritt for at han ble litt spak og dro halen mellom beina.  Ikke så rart kanskje for de var jo kjempestore pelsdotter og noe sånt hadde han aldri sett før!

Vi snuser i vei

Men det gikk ikke lange stunden før han var blitt husvarm og løp rundt på svabergene sammen med gjengen og storkoste seg i flere timer.

Tittei!

Like gamle men ikke like store 🙂

Det er alltid noe å lukte på

Vi hadde strålende sol og det var ikke så verst varmt heller.  Denne påsken har bare vært helt utrolig flott!  Ikke en sky og knapt nok et vindpust.  Det er sånn at man må ha på seg solkrem dersom man blir sittende i solveggen.

Ingen som vil gi seg

Unna vei!

Storm er ikke gubberedd – han gir ikke fem flate øre for å gå rett inn i «løvens hule» for å ta en pinne fra en av de andre.

Jammen JEG vil ha den!

Klarer jeg å snike den til meg...?

.. nesten der!

Yess - klarte det!

Vafler og is i fantastisk vårvær sammen med kjempetrivelige hundefolk; kan man ha det bedre??

Take off fra tynn is

Lekekamerater

Sisten!

Når vi kom hjem så var det en liten Storm som var trøtt som en dupp; han gikk rett inn for landing og der ble han liggende hihi.