I dag fikk Storm sitt første spor siden snøen forsvant.  Han har gått ett bittelite spor tidligere, men det er over en måned siden.

Jeg la bare et kort spor på rundt 30 meter og det fikk en liten naturlig vinkel oppover i terrenget der klauven ble lagt.  Han fikk smake på og leke litt med klauven før vi gikk hjemmefra 🙂

Etter at jeg hadde lagt sporet hans dro vi avgårde for å legge spor for Amigo.  Han må jo også få sitt!  Storm ventet i bilen og etterpå gikk vi en god tur nede ved sjøen der han fikk løpe til og fra på flytebrygga uten å ramle uti (Amigo var ikke der for å gi en vennskapelig dytt denne gangen hihi).

Etter å ha ventet en god times tid så var det tid for å sette Storm på saken.  Han fikk på seg sporsele og sin nye sporline.  På sporstart fikk han snuse godt i bakken og jeg var spent på reaksjonen hans.  Jeg sa ingenting men lot ham bare snuse i vei.  Etter to-tre sniff så planet han snuten i bakken og startet sporingen.  Han gikk hele veien uten opphold og brått stod han på klauven 🙂

Det var jo ikke rare sporet sånn sett men det er jo en veldig god begynnelse vil jeg si.

I morgen er det pappen sin tur 🙂