Sist lørdag la jeg et spor for en kompis av meg som han fikk gå neste dag.  Hunden hans var ikke så fryktelig interessert i å gå det sporet viste det seg for det var så mye annet som fristet – ferske tråkk etter hjort f.eks! 

Så det ble et heller alternativt søk der hunden kun sporadisk var innom sporet på sin vei til skanken 🙂

I dag er det fredag og jeg fikk lyst å prøve Amigo på det samme sporet.  Ja jeg vet jo at det er gått både folk og hund i sporet men det er seks dager siden det.  Så hvorfor ikke?

Amigo skulle gresse i dag også og fikk ta seg tid til det et godt stykke før sporstart denne gangen for å slippe det tullet han dreiv med i går. 

Det har jo både regnet og snødd siden sist helg samt at det var mye ferske tråkk i sporet så jeg.  Jeg var også spent på hvilken duft han ville følge; den andre bikkja sin vandring eller mine spor/blodspor eller ville han ikke gå i det hele tatt?

Sporstarten gikk veldig bra; han fulgte sporet slavisk de første 200 metrene og markerte både sårleiet samt tok vinkel og avhopp uten problem.  Deretter hadde han en liten detour på 20 m før han kom innpå sporet igjen og fulgte det mer eller mindre i sporkjernen helt til sporslutt.  Synd at det ikke lå en belønning i enden; det hadde han fortjent!

Jeg regner med at han har gått på en kombinasjon av mine fotspor samt blodet (?) – er litt usikker på hvor mye som er igjen etter nesten en uke i vær og vind.

6 dager gammelt spor  (Beklager fryktelig dårlig mobilkvalitet).