I dag var jeg i Ølve og dømte hunder – èn som skulle gå blod- og ferskspor og to som skulle ha ferskspor.
Det var nydelig sol i dag tidlig men jaggu deg så måtte jeg skrape ruta på bilen!  Det var faktisk minusgrader og jeg som trodde vi hadde våren foran oss nå…  jaja – jeg skal ikke legge om til sommerdekk riktig enda 🙂

Vi startet med Asterix som skulle gå blodspor. Han er godkjent ettersøkshund fra tidligere men nå skulle en ny fører godkjennes. Sporet gikk som en drøm og han hadde ingen problemer med å komme til sporslutten – og FOR en sporslutt hihi!

Noe å strekke seg etter 🙂

Tore og Asterix

Deretter fikk Asterix hvile noen timer mens vi gikk ferskspor med elghunden Odin.  Han hadde tatt blodsporet tidligere og manglet nå bare fersksporprøven.  Det var flott å gå bak en slik dyktig ekvipasje! 

Jørgen og Odin tar en velfortjent hvil i sola!

Nå var vi kommet så langt på dag at sola endelig hadde begynt å varme så da var det bare å begynne å hive av seg jakke og hansker 🙂 
Asterix var nå klar for å jobbe igjen og etter en god innsats i skogen på ferskspor så var det bare å gratulere med godkjent ettersøkshund.

Så er vi godkjent ettersøksekvipasje!

Sistemann på dagens skogstur var blandingshunden Tim – han tok også blodsporprøven i fjor og manglet bare ferskspor for å bli godkjent ettersøkshund. 

Det gikk svært så bra og dermed var ettersøksekvipasje nr tre i dag et faktum!

Åsmund og Tim - et meget dyktig team!

En fantastisk fin dag i skogen i Ølve har det vært!